Agronomförbundet

Agronomuppropet är ett projekt som sker i samarbete med Agronomförbundet och Ultuna studentkår.

Agronomförbundet är en proffesionsförening inom Naturvetarna och arbetar med att lyfta fram och marknadsföra agronomer. Agronomförbundet arbetar för att agronomutbildningen ska hålla en fortsatt hög kvalitet och utvecklas i takt med samhällets behov av kompetens inom professionen. Detta för att agronomers kunskap och kompetens även i fortsättningen ska vara eftertraktad och användbar både nationellt och internationellt. Agronomförbundet ger ut tidningen Agronomen fyra gånger om året och delar även årligen ut flera stipendier, däribland den ärofyllda utmärkelsen Årets Agronom.

Om Du vill veta mer om Agronomförbundet och deras verksamhet, kolla gärna in deras hemsida eller Facebooksida.

agronomförbundet

 TIPS FRÅN AGRONOMFÖRBUNDET: FOTOTÄVLING!

Tävla med din bästa agronombild i sommar!
Just nu pågår en tävling hos Agronomförbundet där du kan vinna två biobiljetter! Agronomförbundet vill visa på vilken bredd som finns inom agronomyrket och inom hur många olika områden agronomer finns i samhället. Ta en bild på vad just du gör i ditt yrke som agronom och skriv några rader om det. Skicka till josefine@agronomforbundet.se senast den 31 augusti! Bilderna kommer att publiceras på Agronomförbundets hemsida, Facebooksida och i tidningen Agronomen.

 

 

Vill Du/Ni också samarbeta med Agronomuppropet? Maila Beatrice@agronomuppropet.se, vi är tacksamma över all hjälp vi kan få!