SLU Alumn

För att tidigare studenter vid SLU lätt ska kunna hålla kontakt med varandra och med sitt universitet startade SLU våren 2013 SLU Alumn. Ett alumnnätverk var en av idéerna som fram kom vid seminariet Framtidens Agronomer som du kan läsa mer om i ett tidigare inlägg. Som alumn är du en förebild för SLU:s studenter och för elever som funderar på att studera vid SLU. Kanske vill du komma tillbaka och berätta om din tid på SLU eller dela med dig av dina erfarenheter från ditt arbetsliv? Kolla in alumnnätverkets film där SLU:s rektor Lisa Sennerby Forsse berättar varför alumner är viktiga för SLU. På hemsidan finns även korta filmer där Alumner inspirerar till att läsa vid SLU.

Som yrkesverksam agronom kan du utnyttja nätverket för att:

  • hitta andra SLU-alumner världen över
  • nyhetsbrev 1 gång/kvartal med inbjudningar till evenemang som är relevanta för alumner, t.ex. Årets alumnföreläsning och Agronomdagen
  • annonsera examensarbeten
  • platsannonser
  • axla rollen som mentor för en agronomstudent
  • få erbjudanden om att delta i arbetsmarknadsdagar
  • kompetensutveckling via t.ex. Karriärguiden

Gör som 5000 andra alumner vid SLU redan gjort och registrera dig och håll kontakten med ditt universitet!

Foto: Jenny Svennås-Gillner, SLU

Foto: Jenny Svennås-Gillner, SLU