Inför Fokusdagen: Möt agronom Martin Andersson

Agronomuppropets fokusdag kommer du få lyssna till en inspirationsföreläsning av agronom Martin Andersson, politiskt sakkunnig för Fredrick Federley (C) i Europaparlamentet.

Martin fick sin agronomexamen men inriktning ekonomi år 2006 och har sen dess jobbat inom LRF som investeringsansvarig och företagsutvecklare, som produktgruppchef på Scan AB och som säljledare på Axfood. På sin LinkedIn-sida beskriver sig Martin som; Analytisk ekonomagronom med erfarenhet inom marknadsföring, projektledning, affärsutveckling, ledarskap och styrelsearbete. Erfarenhet av att analysera och driva affärsutvecklingsprojekt inom nya verksamhetsområden och god förmåga att driva befintlig verksamhet samt upprätta strategiska planer och agera beställare av mediekommunikation. Brett kontaktnät inom livsmedels- och lantbrukssektorn och erfarenhet av att upprätthålla och utveckla kontakter med externa och interna aktörer.

Martin Andersson

Privat bild, från Martins profil på LinkedIn.

Kom på Agronomuppropets Fokusdag och hör Martin berätta om sina erfarenheter från tidigare jobb och hur det är att arbeta som politiskt sakkunnig. Anmäl dig till fokusdagen senast IMORGON SÖNDAG, du kan anmäla dig direkt via denna länk.

Hoppas vi ses den 31:a på Ultuna!