Årets agronomer

“Denna hedersutmärkelse har tilldelats en god ambassadör för agronomkåren”

Så står det på det vandringspris som tilldelas Årets agronom och det känns så otroligt stort att det priset i år inte tilldelas en ambassadör, utan tre – vi som startade Agronomuppropet! Vi är otroligt stolta och glada för denna utmärkelse. Vi ser det som en tydlig bekräftelse på att alla faktiskt kan göra något för att påverka en fråga som en brinner för!

20160306_125047_001_resized

Nominering
Det finns de som ser saker och ting hända, och det finns de som får saker och ting att hända. Årets Agronom har på ett initiativrikt sätt gått från ord till handling genom att starta upp en rörelse som kommer att få stor betydelse för alla agronomer. Årets agronom är inte i singularis utan de är Årets Agronomer. De är tre till antalet och de är unga kvinnor. De har slutat prata om problemet och fokuserat på lösningen. Årets Agronomer är Julia Fransson, Maria Karlsson och Beatrice Ramnerö som tilldelas denna utmärkelse för att de startade Agronomuppropet

årets agronom 2016

 

Vi vill tacka Agronomförbundet och alla agronomer! Vi kommer såklart fortsätta att jobba för att kännedomen om agronomyrket ska öka och vi hoppas att ni alla är med i detta arbete. Alla kan göra något, inget steg är för litet – för om vi alla tar små steg kommer vi tillsammans gå hela vägen in i mål!

 

Agronomuppropets tal som hölls på Kamratmiddagen 5 mars 2016 kan laddas ner här: TalKamraten.

 


Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>