Rekordmånga agronomer antagna

Årets antagning måste vara någon form av rekord för livsmedel och ekonomi!

15 april var sista dag att söka till höstens agronomprogram, men det var först för någon dag sedan som antagningssiffrorna blev klara. Hela 36 livsmedelsagronomer och 50 ekonomagronomer börjar plugga till hösten, vilket är fler än på många år. För livsmedelsagronomerna kan det till och med vara rekord. Även mark/växtagronomerna ökar och antar i år till 30 studenter. Husdjursagronomerna väljer att anta något färre och välkomnar i år 36 studenter. Det agronomprogram som tappar något är landsbygdsutveckling som förra året antog 45 studenter men i år antar 29 studenter.

Det är väldigt glädjande att se att alla agronomprogram är populära.

Agronomuppropet önskar alla agronomstudenter lycka till med studierna!

Antagna hösten 2016

Statistik från http://statistik.uhr.se/